Precis som alla andra i vår omvärld tar vi Coronaviruset Covid-19 på stort allvar. Det är vårt gemensamma ansvar att se till att vi och vårt samhälle kommer igenom detta på bästa sätt. Genom att följa händelseförloppet och myndigheternas rekommendationer så säkerställer vi din säkerhet. Verksamheten, våra uppdrag och hembesök rullar på i stort sett som vanligt – men förstås med ökad försiktighet.
 

Fönsterbytare kommer gärna på hembesök!

Att komma hem till dig, höra om dina behov, mäta och ge dig goda tips – det är där vi lägger grunden för god service. Det vill vi fortsätta att göra. Därför kommer vi fortfarande hem till dig, om du önskar. Såklart är alla våra fönsterbytare helt symtomfria, håller avstånd och följer alla rekommendationer från myndigheter. Du behöver aldrig oroa dig över att någon av våra fönsterbytare har varit i någon riskzon. På samma sätt önskar vi förstås detsamma av dig. Symtomfria och med sunt förnuft kommer vi långt.
 

Har du bokat hembesök och känner dig krasslig?

Om du känner dig krasslig när hembesöket närmar sig är vi tacksamma om du hör av dig och bokar om. Vi lovar att hitta en ny tid till dig någon vecka fram i tiden, så att vi kan säkerställa att vi alla varit symtomfria i minst två dagar innan vi ses. 

Vår fönsterbytare hör av sig innan hembesöket för att stämma av. På så vis kan du känna dig trygg och vi får det mesta ut av hembesöket.
 

Smarta tips inför hembesöket

Våra fönsterbytare följer givetvis alla rekommendationer genom att:

  • Hålla avstånd och undvika fysisk kontakt.
  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten, samt använda handsprit.
  • Undvika att röra ögon, näsa och mun.
  • I så stor utsträckning det går, försöka undvika att röra vid saker vid hembesöket.

Vill du boka om? Eller kanske köra via Facetime eller Skype? Inga problem!

Känner du eller någon av våra Fönsterbytare någon oro inför hembesöket är det allra bästa att boka om. Vi hjälps då åt att hitta en bra tid några veckor fram i tiden. Sälvklart kan vi även lösa en första träff digitalt, om du önskar. Bara hör av dig så bokar vi in det.
 

Bokat montage och vill boka om? Inga problem!

Våra fönsterbytare är flexibla och vi har full förståelse för om du önskar boka om din tid för montering av dina nya fönster. Bara hör av dig om du vill boka om så hittar vi närmsta möjliga tid. Kanske dröjer det några veckor framåt, beroende på hur mycket vi har att göra. 

Allt material kommer fortfarande att behöva levereras enligt tidsplan och förvaras på ett bra sätt hemma hos dig. Det går vi igenom och löser tillsammans över telefon.

Om du inte vill boka om så har vi ett tips! Du behöver inte vara hemma – vi löser det ändå. Hör bara av dig så hittar vi den bästa lösningen för dig.

 

Tillsammans gör vi allt vi kan för att minska smittspridningen i samhället!