Vikpartier & skjutdörrar

Vi kan förstora din boyta och öppna upp ditt hem hela vägen ut i trädgården genom att erbjuda vikpartier och skjutdörrar av högsta kvalitet. Tänk dig att kunna kliva ut på uteplatsen direkt från ditt vardagsrum eller njuta av solstrålarna även när du går runt inomhus. Vi har flera olika varianter och typer för att du ska hitta den lösning som passar bäst hemma hos dig. Precis som i vår tillverkning av fönster och dörrar väljer vi noga ut det allra bästa virket för att säkerställa att våra produkter håller länge och väl, trots tidvis tuffa förhållanden i det svenska klimatet. Vi lever upp till miljökraven genom att leverera effektiva och täta lösningar där minimalt med värme går till spillo. Klicka dig gärna runt i sortimentet med vikpartier och skjutdörrar och känn dig välkommen att kontakta oss om du har några frågor som rör oss eller våra produkter.

Öppna upp ditt hem

I vårt sortiment finns skjutdörrar och vikpartier som kan öppnas upp olika mycket och även kombineras med varandra. Vissa lämpar sig bättre i köket och ger en gemytlig känsla när det ska dukas upp för middag utomhus på sommaren. Genom att integrera köket i din uteplats är även du som lagar mat delaktig i umgänget. Om du öppnar upp vardagsrummet kan du stanna i soffan, lyssna till träden som prasslar och känna det lätta vinddraget som svalkar i den låga kvällssolen. Inomhus fast utomhus.

Tätt och stadigt

För skjutdörrar och vikpartier är det extra viktigt att de är tillverkade med noga eftertanke. De ska stå emot hårda vindar utan att svikta, och hålla tätt i alla väder. Vi har lång erfarenhet av att förverkliga svenska husdrömmar med effektiva lösningar som minimerar energiförbrukningen och värmeförlusterna. Våra produkter är uteslutande tillverkade i furu med täta årsringar eftersom valet av virke är av största vikt under tillverkningsprocessen. Under vägens gång mot färdiginstallerade skjutdörrar eller vikpartier, behandlar vi själva träet för att det ska stöta bort fukt och röta. För att förlänga livstiden ytterligare erbjuder vi dessutom aluminiumklädda produkter.

Vikpartier eller skjutdörrar?

Du kanske frågar dig vad skillnaden egentligen är och det är ungefär som det låter. Vikpartier viks upp och är enklare att använda, kräver mindre underhåll och lämpar sig som allra bäst där du vill öppna upp en vägg helt och hållet. Skjutdörrarna är å andra sidan än mer stabila eftersom de endast kan öppnas upp delvis. Både skjutdörrar och vikpartier finns i 2-, 3- eller 4-delade varianter.

Vi levererar och installerar

Vi finns med från början till slut, för att säkerställa en hög kvalitet i allt från material och hantering till installation och slutresultat. Vi för alltid en dialog med dig med dig som kund och arbetar efter dina önskemål och krav. Genom att boka ett hembesök innan du beställer våra produkter kan vi tillsammans se över möjligheterna hemma hos dig och utforma en plan som motsvarar dina förväntningar. Kanske hittar vi även nya smarta lösningar som våra duktiga hantverkare kan leverera för att optimera din boyta med generöst ljusinsläpp och möjlighet att öppna upp ditt hem mot omgivningen. Det är precis det som är tjusningen med våra skjutdörrar och vikpartier!

Vikpartier & skjutdörrar
Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Vikparti 3-delat, Trä

Vikparti 3-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä

Skjutdörr 2-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä

Skjutdörr 4-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Från tillverkning till efterkontroll För oss är det viktigt att vara med hela vägen fram till att...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Olika stil och design Våra dörrar har tagits fram med diverse varianter med olika egenheter, kulörer...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Oliven Fönster

Certifierad fönsterexpert

Telefon: 0708-442027

E-post: info@olivenfonster.se